Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی به‌عنوان یکی از ضروری ترین نیازهای هر جامعه و منطقه به شمار می رود که در سال‌های اخیر با توجه به استفاده بیشتر از فناوری های نوین گام‌های مهمی در راستای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در اکثر نقاط کشور برداشته شده است.

شهرستان مهرستان یکی از شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ایران است و بر طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۹۵ جمعیت این شهرستان بیش از ۷۰ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضوع سرقت کابل های مخابراتی در مهرستان موضوع تازه ای نیست و سرقت کابل های مسی مخابراتی موجب قطع ارتباط بسیاری از خطوط تلفن ثابت در مقاطع و زمان های مختلف در این شهرستان شده و می شود و علاوه بر قطع خطوط ارتباطی مشترکان، سالانه چندین میلیارد تومان به مخابرات هم ضرر می رساند.

اما این بار قطعی های تلفن ثابت و اینترنت ارگان های خدماتی از جمله اورژانس ۱۱۵، بیمه سلامت، دفترپیشخوان دولت، اداره صنعت معدن و تجارت و بسیاری از فروشگاه ها و ساکنین محله «میرآباد» شهر مهرستان را کلافه کرده است.

سید بهمن حسینی مسئول دفتر پیشخوان مهرستان در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در طول یکسال گذشته سه بار کابل تلفن محله «میرآباد»  به سرقت رفته و هر بار برای نصب کابل جدید از ۱۰روز الی یک ماه  معطل شده ایم که مسئولین باید به این وضعیت رسیدگی کنند.

وی افزود: صدور بیمه سلامت، اظهارنامه مالیاتی، تائیدیه تحصیلی دانشجویان، پرداخت الکترونیکی قبوض،  قبول عرضه خدمات سایر اپراتورهای تلفن همراه از جمله خدماتی است که در دفاتر پیشخوان دولت انجام می شود.

حسینی بیان داشت: تنها علت قطعی های مکرر خطوط تلفن ثابت حفر چاله های بدون حصارکشی و ایمن سازی جهت ساخت و ساز در مرکز شهر است که نیاز است در این زمینه  اقدام شود.

وی گفت: بسیاری از مراجعه کنندگان به این شعبه با تحمل هزینه رفت و آمد و طول مسیر راه جهت صدور دفترچه بیمه سلامت که امری بسیار مهم و ضروری است با این مشکلات مواجه هستند.

مسئول دفتر بیمه سلامت مهرستان با اشاره به اینکه روزانه بیش  ۴۰۰ نفر به این شعبه جهت دریافت خدمات الکترونیکی مراجعه می کنند، تصریح کرد:  حدود ۶۰ هزار نفر از شهروندان مهرستانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ مهرستان هم در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت : انتظار می‌رود مسئولان و متولیان امر در این زمینه چاره اندیشی کنند.

وی گفت: در صورت بروز هرگونه حادثه و تاخیر در رسیدن عوامل اورژانس به دلیل دیر مطلع شدن چه کسی باید پاسخگو باشد.

یکی از شهروندان مهرستانی نیز به خبرنگار مهر گفت:  چند روز پیش بیماری را به اجبار با ماشین  شخصی به بیمارستان اعزام کردیم چرا که امکان تماس با ۱۱۵وجود نداشت.

حبیب حسین زهی ادامه داد: اگر نصف شب حال کسی خراب شود و ماشین شخصی نداشته باشد، جانش را در صورت تداوم قطعی تلفن های ثابت و سیار به راحتی از دست می دهد.

لازم به ذکر است، در اکثر روستاهای شهرستان مهرستان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به شدت مشکل وجود دارد و این روستاها اینترنت ندارند در حال که طی سفر محمد جواد آذری جهرمی در آبان ۱۳۹۷ به استان سیستان و بلوچستان خبرگزاری مهر، گزارشی مبنی بر اینکه «سفر وزیر تاثیری بر قطعی های مکرر تلفن در سیستان و بلوچستان نداشت» منتشر کرد، اما همچنان این مشکل در حوزه بخش مرزی آشار و  شهرستان مهرستان ادامه دارد.

کد خبر 4760130

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان مهرستان سیستان و بلوچستان مخابرات اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی بارش باران ایلام سانحه تصادف گرگان قزوین مشهد شهرکرد شهادت امام رضا ع بیرجند استانداری سمنان مرز مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۸۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: شعب ویژه برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان در دادگستری استان گلستان اختصاص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، حیدرآسیابی در نشست مشترک مسئولان قضایی با جامعه کارگری و کارفرمایی استان اظهار داشت: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می‌یابد تا افراد به جای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

رئیس کل دادگستری گلستان از تلاش دستگاه قضایی استان برای پیگیری و حل مشکلات حوزه کارگری در استان خبر داد و افزود :رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.

آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ، از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است تاکید کرد:  اگر کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند.

وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی، در نظر گرفته خواهد شد و برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است که در نتیجه آن فقط سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد.

وی ادامه داد: حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.

وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.

وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت‌های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی‌تر بگیرند .قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران، گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند.

حسینعلی خواجه مظفری افزود: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  رادر این بخش داریم و تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه‌های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است