Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها، مهران خاکی زائی؛ این روزها در حالی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با خبرها و سفرهای نمایشی خود از حل شدن مشکلات تلفن و اینترنت در سیستان و بلوچستان خبر می‌دهد که نارضایتی به دلیل قطع مکرر تلفن ثابت و اختلالات شبکه مخابراتی در آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت اثرات منفی بر اذهان مردم مناطق مختلف این استان از جمله بخش مرزی «آشار» از توابع شهرستان مهرستان گذاشته و باعث کلافگی مردم و سلب اعتماد از عملکرد این شبکه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی به‌عنوان یکی از ضروری‌ترین نیازهای هر جامعه و منطقه به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر و خصوصاً پس از شیوع ویروس منحوس کرونا به دلیل استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین اهمیت بیشتری پیدا کرده است اما تداوم قطع تلفن خطوط ثابت و اینترنت در بخش «آشار» شهرستان مهرستان علاوه بر نارضایتی مردم موجب شده بسیاری از کارهای مردم به علت قطعی تلفن و اینترنت با مشکل مواجه شود.

گفتنی است به موضوع مشکلات مخابراتی شهرستان مهرستان  پیش از این نیز در چندین گزارش در خبرگزاری مهر اشاره شده است اما ظاهراً وزیر جوان دولت تدبیر و امید و همچنین مجموعه مخابرات سیستان و بلوچستان به دلیل اینکه این منطقه برای آنها بازخورد خبری ندارد ترجیح داده‌اند فعلاً به آن توجهی نداشته باشند.

شبکه تلفن همراه در شهر «آشار» هر ماه قطع می‌شود

یکی از شهروندان شهر مرزی «آشار» در واکنش به قطعی مکرر شبکه تلفن همراه در این منطقه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تحمل این وضعیت ازتوان ما خارج شده است و واقعاً نمی‌دانیم چه کسی باید پیگیر مشکلات مخابراتی در شهر آشار باشد.

علی کمال زهی افزود: هر ماه شاهد قطعی شبکه تلفن همراه در شهر آشار هستیم که هربار بیش از ۴ الی ۱۰ روز به طول انجامیده است.

محمد کریم زایی یکی دیگر از شهروندان آشاری نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شبکه‌های ارتباطی نقش شریان حیاتی یک جامعه را دارند و در پیشرفت و توسعه جوامع از جمله خطوط اصلی و تعیین کننده به شمار می‌روند.

وی گفت: در دنیای مدرن امروز که کلیه فعالیت‌ها اعم از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و … بستگی مستقیم به شبکه ارتباطی خطوط تلفن دارد، خدمات ارتباطی و مخابراتی در بخش آشار از کیفیت نامناسبی برخوردار است و این مسئله مشکلات عدیده ای را برای ساکنان این منطقه به وجود آورده است.

قطعی مکرر خطوط ارتباطی شهروندان آشاری را به شدت کلافه کرده است

وی بیان کرد: قطعی مکرر خطوط ارتباطی و اینترنتی در بخش آشار نارضایتی شهروندان را از خدمات شرکت مخابرات در این شهرستان در پی داشته و آنان را به شدت کلافه کرده است.

کریم زایی با اشاره به قطعی مکرر خطوط تلفن در این منطقه، تصریح کرد: در طول یک ماه گذشته شاهد قطعی ۳ الی ۴ باره خطوط تلفن در آشار هستیم و بعضاً قطعی خطوط ارتباطی در آشار ۴ الی ۱۰ روز متوالی بوده و ارتباط مردم با سایر مناطق کاملاً قطع بوده است.

وی به دلایل قطعی خطوط ارتباطی اشاره و تصریح کرد: یکی از دلایل عمده قطعی تلفن در این بخش سرقت کابل‌های مخابراتی است.

وی تصریح کرد: ارتقای زیر ساخت‌ها در این بخش به جهت علاقمند کردن مردم به زندگی در روستاها و کاهش مهاجرت روستائیان به شهرها از ضروریاتی است که بایستی مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

حبیب حسین زهی یکی دیگر از شهروندان مهرستانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بدون آنتن و بدون اینترنت کارتخوان ها کار نمی‌کنند و مردم برای تهیه آذوقه خود با مشکل مواجه می‌شوند زیرا نمی‌توانند مایحتاج خود را تهیه کنند.

وی افزود: قطعی‌های طولانی مدت تلفن و اینترنت آن هم در عصر ارتباطات واقعاً غیر قابل قبول است و امیدواریم آقای آذری جهرمی نزد وجدان خودشان توضیحی برای این بی توجهی داشته باشند.

جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر حدود یک ماه است که از لحاظ اطلاعات و ارتباطات با مشکل مواجه هستند

وی ادامه داد: در حال حاضر جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر حدود یک ماه است که از لحاظ اطلاعات و ارتباطات با مشکل مواجه هستند که امیدواریم مسئولان و متولیان امر به جای شعار دادن در این زمینه چاره اندیشی کنند.

گفتنی است در حال حاضر بسیاری از روستاهای شهرستان مهرستان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با مشکل مواجه هستند و ارتباط ۲۰ روستا در این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۶ هزار نفر به مدت ۳روز است که کاملاً قطع شده و متاسفانه کسی هم پاسخگو نیست که روستاهای «پیرگزان»، «بناب»، «کلگری»، «پرچک»، «زاتنوری» و «گروک» از جمله این روستا هستند.

و این در حالی است که این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا دانش آموزان سیستان و بلوچستانی همچون دیگر نقاط کشور نیازمند استفاده از سامانه شاد هستند از همین رو در این شرایط به دلیل مشکلات زیرساختی و محرومیت مردم این منطقه مشکل اینترنت بیش از پیش خود را نشان می‌دهد به گونه‌ای که طبق اعلام ملک فاضلی، نماینده مردم سراوان، مهرستان و سیب و سوران در مجلس شورای اسلامی در حال حاضر در مناطق شهری سراوان فقط ۱۰ درصد دانش آموزان از اینترنت و سیستم شاد برخوردار هستند.

از همین رو با توجه به این شرایط قطعاً دانش آموزان در مناطق محروم دچار عقب ماندگی تحصیلی می‌شوند از همین رو وزارت ارتباطات و همچنین وزارت آموزش و پرورش باید در این خصوص چاره اندیشی کنند.

کد خبر 5164413

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شهرستان مهرستان وزارت ارتباطات اینترنت وزارت آموزش و پرورش سراوان تلفن همراه ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه گرگان اردبیل شیراز شهرستان کرج عکس استانها اراک کرونای انگلیسی انتخابات 1400 شهرستان مهرستان مشکل مواجه خطوط ارتباطی تلفن همراه قطعی مکرر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی